Videoton: „Vissza kell szerezni a szurkolók szimpátiáját”

Vágólapra másolva!
2013.07.20. 10:39
Szolnoki Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa klubja honlapjának, a vidi.hu-nak elemezte a fehérváriak következő felkészülési ellenfelét, a Dunaújvárost, és elmondta: látványosan és jól kell játszaniuk, mert a korai Európa-liga-kiesés miatt most vissza kell szerezniük a szurkolóik szimpátiáját.

„Az elmúlt időszakban nagyon kemény edzéseink voltak, azonban különböző taktikai elemek gyakorlására is jutott idő, ma pedig nyilván ezeket élesben is kipróbálhatjuk. A Dunaújváros az NB III-ből jutott idén fel, méghozzá úgy, hogy az osztályozón egy NB II-es együttest, a Sopront ejtette ki. Több rutinos, korábban az NB I-ben évekig alapembernek számító játékosa van mai ellenfelünknek, elég ha Milinte Árpádra, Böőr Zoltánra, Szalai Tamásra vagy éppen Sitku Illésre gondolunk. Fontos számunkra, hogy az eredményesség mellett jó, látványos játékra törekedjünk. Nemcsak a mai edzőmeccsen, hanem a bajnokságban is, hiszen szeretnénk mielőbb visszaszerezni szurkolóink szimpátiáját” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Szolnoki.

A székesfehérváriak szombaton 16.30 órakor lépnek pályára a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen, majd július 28-án, vasárnap a Szombathelyi Haladást fogadják a bajnokság nyitó fordulójában. Szolnoki.

A székesfehérváriak szombaton 16.30 órakor lépnek pályára a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen, majd július 28-án, vasárnap a Szombathelyi Haladást fogadják a bajnokság nyitó fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik