KTE: az első gólját szerző brazil hálás Horváth Ferencnek

Vágólapra másolva!
2012.10.23. 07:41
Tarabai, a labdarúgó NB I nyolcadik helyén álló KTE-Phoenix Mecano brazil légiósa részben Horváth Ferencnek, a klub nemrégiben kinevezett vezetőedzőjének tudja be, hogy megszerezte első gólját a magyar élvonalban.

„Az edzőmnek nagy köszönettel tartozom ezért, mert rengeteg jó szóval biztatott, és megadta a lehetőséget, hogy megmutathassam a képességeimet" – idézi a kecskeméti klub hivatalos honlapja a Haladás ellen 2–1-re megnyert szombati mérkőzés hajrájában gólt szerző labdarúgót.2–1-re megnyert szombati mérkőzés hajrájában gólt szerző labdarúgót.

A csereként beálló brazil hangsúlyozta: számára mindig a közös siker az első, és sokat jelent neki az olyan szurkolói biztatás és ünneplés, amilyenben szombaton volt része.

„Mi biztosan mindent megteszünk a további győzelmekért, az a vágyunk, hogy ezt az érzést minél többször megéljük. Jó csapatunk van, jó játékosokkal, biztos vagyok a további sikerekben. Különösen boldog vagyok és hálás a szakmai stábnak, hogy ebben nekem is lehetőséget adnak!"

A Kecskemét pénteken Siófokon játssza a következő bajnoki mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik