KTE: szó sincs kiárusításról, Török László is maradhat

Vágólapra másolva!
2012.06.07. 08:46
A Kecskemét labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Török László már az NB I utolsó fordulója, a Siófok elleni meccs után úgy nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy lezárult egy időszak, amelyre szerződött, de a folytatásról még nem döntött. Ezek után nem lenne meglepő ha a következő idénytől nem ő irányítaná az első csapatot, ám Rózsa Pál tulajdonos még nem tárgyal az esetleges utódokkal, mert elképzelhetőnek tartja, hogy továbbra is a Török László, Szabó István kettős marad a csapat élén.

„Azt hiszem, senki sem gondolta, hogy a Kecskemét ötödik lesz a bajnokságban. Jelentős feladatot hajtottunk végre itt, az utolsó fordulóban is, összességében nagy sikernek értékelem a szezonunkat. Szeretném mindenkinek megköszönni a munkáját, aki a klubnál dolgozik, a tulajdonostól egészen a portásig. Lezárult egy időszak, amit vállaltam, teljesítettem. Nem búcsúbeszéd ez, és az sem titok, hogy rajtam múlik a folytatás. Vállaltam egy időszakot, ez most lezárult, ezzel nem is szeretnék ezen a napon tovább foglalkozni” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Török László, a KTE szakmai igazgatója az utolsó fordulót, a Siófok legyőzését követően.

Rózsa Pál klubtulajdonos a ennek ellenére nem zárja ki a folytatás lehetőségét.

„Mindig örülök az érdeklődésnek, ugyanis így lehetőségem van elmondani a valóságot, és a KTE szurkolóinak nem kell jól értesültnek tűnő hírportálok rémhíreire támaszkodniuk – kezdte a beszélgetést Rózsa Pál. – Ha jól sejtem, elsősorban az érdekli, ki lesz csapatunk vezetőedzője. Erről egyelőre csak azt mondhatom, két-három napon belül lezárjuk ezt a kérdést… Egyébként nem zárható ki, hogy az előző időszak folytatódik, vagyis a Török László, Szabó István páros viszi tovább a munkát, hiszen ők ketten tavasszal már bizonyítottak, és kötődnek is a klubhoz.”

A sportvezető ugyanakkor azt is elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy nem volt maximálisan elégedett a szezonnal, mert a negyedik helyet elérhetőnek érezte, viszont cáfolta azokat a pletykákat, miszerint több szóba jöhető edzőjelölttel, így Sisa Tiborral és Benczés Miklóssal is tárgyalt volna.

A sportvezető a játékoskerettel kapcsolatos találgatásokról is beszélt. Elmondta, egyelőre csak a lejárt szerződésű Alekszandar Alempijevics, illetve a Videotonhoz visszatérő Lencse László távozása tűnik biztosnak. Előbbi a Fradival tárgyal, utóbbit azonban a jövőben is szívesen látnák. Rajtuk kívül Balogh Bélával, Vladan Csukiccsal, Bori Gáborral és Tököli Attilával még egyeztetni fognak a szerződéshosszabbításról, illetve a folytatásról.

AZ EMLÍTETT FUTBALLISTÁKRÓL ÉS TOVÁBBI JÁTÉKOSOK SORSÁRÓL IS BESZÉL RÓZSA PÁL A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik