Kerékpár: megszűnhet Peák csapata, nincs szponzor 2024-re – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.08.07. 20:33
null
Peák és a HPH közös jövője kérdéses (Fotó: Instagram/barnabaspeak)
A kerékpáros-szakportál Global Cycling Network felelős szerkesztője, Daniel Benson hétfő délután arról posztolt Twitter-csatornáján, hogy egyelőre nincs szponzora 2024-re a Human Powered Health profi országúti kerékpároscsapatnak, így könnyen lehet, hogy jövőre szélnek eresztik a társaságot – köztük Peák Barnát is.

 

Benson állítása szerint információját két forrás is megerősítette, vagyis a csapat nagy erőkkel keresi új támogatóját a 2024-es évre.

„A dolgok jelen állása szerint a Human Powered Health férficsapata az év végén feloszlik, mivel még nem találtak szponzort 2024-re. Az idei évre a költségvetés biztosítva van. Két forrás is megerősítette” – írta Benson a Twitteren.


Az amerikai csapatot 2007-ben alapították, s akkor még Kelly Benefit Strategies-Medifast néven kellett keresni a kontinentális csapatok között, 2020-tól pedig már a második legmagasabb szinten, a ProTeamek között szerepel.

A HPH-nál versenyez idén év elejétől a 24 éves Peák Barnabás is, aki eddig 39 versenynapon több mint 5700 kilométert teljesített a csapat mezében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik