Erste Liga: távozik a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője, Steve Kasper

Vágólapra másolva!
2024.04.05. 15:50
Steve Kasper nem folytatja a munkát a DVTK-nál (Fotó: dvtk.eu)
Szerződése lejártával távozik a jégkorong Erste Ligában érdekelt DVTK Jegesmedvék kanadai vezetőedzője, Steve Kasper.

A miskolci gárda az alapszakaszt a hetedik helyen zárta, majd a negyeddöntőben az első két brassói meccs megnyerése ellenére 4–2-es összesítéssel búcsúzott a Corona Brasovval szemben.

„A 2023–2024-es idényünk hamarabb véget ért a jégen, mint szerettük volna és a kitűzött célunkat, a legjobb négy közé jutást nem értük el. A háttérben viszont már hosszabb ideje zajlik az a folyamat, amely során kiértékeljük a mostani szezon tapasztalatait, az elvégzett munka eredményét és tervezzük a következő idény szakmai alapjait. Vezetőedzőnkkel, Steve Kasperrel is átbeszéltük ezeket a témaköröket, tárgyaltunk vele a lejáró szerződéséről. Végül ezeknek a megbeszéléseknek az lett a végeredménye, hogy úgy döntöttünk, nem folytatjuk a közös munkát” – fogalmazott Láda Balázs, a DVTK Jegesmedvék általános igazgatója.

A sportvezető hozzátette: jelenleg azon dolgoznak, hogy a következő évadra olyan keretet és szakmai stábot építsenek ki, ahol továbbra is lehetőséget tudnak adni a fiatal magyar tehetségeknek, emellett pedig eredményesebbek tudnak lenni és ki tudják szolgálni a szurkolókat, támogatókat.

„Ezeknek a céloknak az elérése érdekében keressük a legmegfelelőbb játékosokat és szakembereket” – mondta Láda.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik