Szerda este indul a jegyértékesítés a Kanada elleni hokimeccsre

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 15:05
null
A Magyar Jégkorong-szövetség (MJSZ) honlapján megjelent közlemény szerint február 14-én – azaz ma – 18.00 órakor kezdődik a jegyértékesítés a magyar válogatott Kanada elleni, május 7-i felkészülési mérkőzésére.

 

„A tavalyi nagy sikerű és emlékezetes Hokitavasz esemény után Kanada válogatottja idén visszatér az MVM Dome-ba, hogy a magyar csapattal játsszon felkészülési mérkőzést. A május 7-i eseményre a jegyértékesítés február 14-én, szerdán 18 órakor indul az Eventim oldalán (link ITT). Az árakat befagyasztottuk, a tavalyihoz képest nincs drágulás. Több kategóriában ráadásul kedvezményes áron early bird jegyek vásárolhatók a készlet erejéig, vagy legkésőbb 72 óráig, tehát február 17-én 18 óráig” – áll az MJSZ honlapján, ahol a részletesen beszámolnak a jegyárakról és kategóriákról is.

Egyelőre csak az I. és a II. kategória normál jegyeit, valamint a III. és a IV. kategóriába szóló családi jegyek árait hozták nyilvánosságra,  a III. és a IV. kategóriás normál jegyeket az I. és a II. kategóriás helyek foglaltságától függően teszik a későbbiek során elérhetővé a szervezők.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik