Jégkorong: „Van esély rá, hogy draftolnak, de akkor biztos, ha megtörténik”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2020.10.06. 19:31
null
Papp Kristóf izgatottan várja az NHL-draftot, de nem akar rágörcsölni (Fotó: MJSZ/Szűcs Attila)
Igyekszik nem rágörcsölni, de egyre jobban várja az NHL-draftot Papp Kristóf, aki a Magyar Jégkorong-szövetségnek adott videós interjújában beszélt arról, hogyan éli meg az október 6-7-én esedékes esemény előtti várakozást, valamint szóba kerültek az esélyek is. Emellett az is kiderült, hogy átesett a koronavíruson, de tünetek nélkül megúszta. 


„Lehet reménykedni”
olvashattuk a mai Nemzeti Sportban az NHL-drafttal kapcsolatos cikkben,hiszen újra izgulhatunk egy magyar jégkorongozóért, Papp Kristófért, aki kilenc éves kora óta játszik a tengerentúlon.

„Van esély rá, hogy draftoljanak” – ezt már a 19 éves hokis mondta a Magyar Jégkorong-szövetségnek adott videós interjújában, hozzátéve, nem szívesen beszél az esélyekről, mert minden csak akkor biztos, ha megtörténik. Azt viszont nem tagadja, ahogy közeledik a koronavírus miatt júniusról októberre csúszó NHL-draft, egyre nagyobb benne a várakozás, viszont egyáltalán nem akar erre rágörcsölni.

Így a mindennapjai sem e körül forognak, hiszen jelenleg a Michigan State University játékosa és hallgatója is egyben, így vagy az online tanórákon vesz részt vagy éppen edzésen. Erről részletesebben is beszélt a videóban, mint ahogy azt is elárulta, hogy átesett a koronavíruson, de tünetei egyáltalán nem voltak. Továbbá az is szóba kerül, hogy ki az, aki mindennél jobban izgul majd érte október 6-7-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik