PSG: Mbappé elárulta, akad egy cél, amely maradásra bírhatja

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.27. 11:51
null
Kylian Mbappé mégis Párizsban maradhat? (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Paris Saint-Germain 3–1-es győzelmet aratott a Saint-Étienne ellen a francia elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójában. A mérkőzésen duplázó Kylian Mbappét a Canal+ újságírója szólaltatta meg a meccs után.

 

A 23 éves francia szupersztár a találkozót követően tett egy megjegyzést, és ennek alapján a PSG szurkolók elkezdtek reménykedni, hogy a korábbi hírekkel ellentétben, mégis megvan az esély a maradására.

„Természetesen Cavani még előttem van. (a PSG legtöbb gólt szerző játékosainak a listáján – a szerk.) Meglátjuk még, hogy alakulnak a dolgok. A PSG legjobb góllövőjévé válni egy olyan dolog, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Kiderül, mi fog történni.”

A csatár a mérkőzésen szerzett két találatával beérte Zlatan Ibrahimovicot a PSG legtöbb gólt szerző játékosainak a listáján, jelenleg mindketten 156 találatot jegyeznek. Az első helyen, a 2020 nyarán Manchesterbe szerződött Edinson Cavani áll, aki kereken 200 gólt szerzett a párizsiaknak.

Mbappé maradása mindenesetre érdekes fordulat lenne, mivel több nagyobb portál, köztük a német Bild is arról számolt be, hogy a játékos a következő idényt már a Real Madridban kezdi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik