PSG: Hakimit meglepte, hogy Messi milyen az öltözőben

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.27. 12:14
null
Hakimi nagyon örül annak, hogy Messivel játszhat (Fotó: Getty Images)
A Paris Saint-Germain nyáron szerződtetett marokkói szélsőjét, Asraf Hakimit meglepte, milyen közvetlen új csapattársa, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi – írta meg a goal.com a L'Équipe-re hivatkozva.

„Könnyű vele kapcsolatot teremteni – árulta el Asraf Hakimi az argentin legendáról. – Lepasszolom neki a labdát, továbbfutok, ő pedig tökéletesen adja vissza.”

„Meglepett a viselkedése, közvetlen és csendes” – tette hozzá a 22 éves marokkói szélső, aki megtiszteltetésnek tartja, hogy Lionel Messivel futballozhat együtt, és úgy véli, a közös munkával a csapat többi játékosa is új szintre léphet.

„Arra, hogy Messi távozik Barcelonából, én sem számítottam, de amikor megtudtam, hogy jön, mit mondhattam volna? Egy álom vált ezzel valóra – jelentette ki a Metz elleni bajnokin duplázó szélső. – Sok nagyszerű játékossal játszottam már, de Messivel még nem, pedig nagyon akartam. Büszke vagyok arra, hogy ilyen jó futballistával az oldalamon fejlődhetek.”

„Figyelni fogom, hogy hogyan edz és játszik. Erősödik vele a csapat. Azonos nyelvet beszélünk, és szépen apránként összecsiszolódik majd a társaság.”

Messi hétfőn fájdalommentesen és a társaival együtt edzett csapata soron következő, angol bajnok Manchester City elleni hazai mérkőzése előtt egy nappal.

A bemelegítés során, majd azt követően, a kisebb csoportokban végzett labdás gyakorlatoknál a hatszoros aranylabdás támadó jó hangulatban dolgozott, mozgásán pedig nyoma sem volt annak a kisebb sérülésnek – csontzúzódással bajlódott –, amely miatt a PSG legutóbbi két találkozóján nem állhatott Mauricio Pochettino vezetőedző rendelkezésére.

Messi nélkül a PSG a Metz (2–0) és a Montpellier (2–0) ellen is nyert a bajnokságban.

HAKIMI GYŐZTES GÓLJA A METZ ELLEN


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik