PSG: a szaúdiak emeltek Messinek tett ajánlatukon – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.08. 22:54
null
A szaúdiak emeltek a Lionel Messinek tett ajánlatukon, és klasszisok sorának megszerzésével győznék meg (Fotó: Getty Images)
Bocsánatkérése után már kevesebb mint egy hét után visszatért kéthetes felfüggesztéséből a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdása, de a L’Équipe értesülése szerint Lionel Messi ideje június végén lejár a párizsiaknál, s eddig csak egy ajánlat érkezett érte, de a szaúdiak növelték korábbi ajánlatukat.

 

A lap úgy tudja, a szaúdiak ajánlata két idényre szól egyéves hosszabbítási opcióval, s az érintett rekordot jelentő, 500-600 millió euró közötti fizetést kapna.

A hírek szerint azonban Messi az Európából érkező ajánlatokat részesíti előnyben, mert a 2024-es Copa Américáig szeretne a legmagasabb szinten játszani. Az argentin számára a Barcelonába való visszatérés is a lehetséges opciók között van, ugyanakkor a gránátvörös-kékeknek jelentős pénzt kell szerezniük, hogy regisztrálhassák a hétszeres aranylabdást.

A L’Équipe arról is beszámolt, hogy a szaúdiak Jordi Albának, Sergio Busquetsnek, Sergio Ramosnak, Ángel Di Maríának és Leandro Paredesnek is ajánlatot tesznek, hogy meggyőzzék Messit: érdemes Szaúd-Arábiába igazolnia. A lap hangsúlyozta, a sztárok nem feltétlenül egy csapatba kerülnének, de jelentősen emelnének a bajnokság színvonalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik