Lyon: megegyeztek a Liverpoollal, válogatott támadó érkezik – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.23. 09:27
null
Xherdan Shaqiri a Lyonban folytatja a pályafutását (Fotó: AFP)
A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Lyon hivatalos közleményben tudatta, hogy megegyezett a Liverpoollal Xherdan Shaqiri átigazolásáról. 

 

A közlemény szerint Xherdan Shaqiri hétfő este érkezik meg a lyoniakhoz, és a klub korábbi legendás játékosa, a jelenleg sportigazgatóként tevékenykedő Juninho Pernambucano fogadja majd. Természetesen, a svájci válogatott támadónak még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, de a franciák már tényként közlik az érkezését.

A Lyon nem nevezte meg az átigazolás összegét, de az olasz transzferguru, Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Liverpool 12 millió eurót kap a 29 éves támadóért.

Shaqiri 2018 nyarán, 14.7 millió euróért igazolt a Liverpoolhoz a Stoke Citytől. Az előző évadban 22 tétmérkőzésen egy gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

A 96-szoros svájci válogatott labdarúgó részt vett az idei Európa-bajnokságon, amelyen előbb nagy bravúrral a franciákat búcsúztatták a nyolcaddöntőben, majd a spanyol válogatott tizenegyesekkel legyőzte őket a negyeddöntőben.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik