Ligue 1: a PSG-nek 117 millió eurós üzlet lesz Hernandez megszerzése

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 09:32
null
Lucas Hernandez szerződtetése miatt mélyen a zsebébe kell nyúlnia a PSG-nek (Fotó: Getty Images)
Minden bizonnyal a francia rekordbajnok Paris Saint-Germainhez igazol a német Bayern München világbajnok védője, Lucas Hernandez, sajtóértesülések szerint a párizsiaknak azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ugyanis a transzfer miatt 117 millió eurót fizetnek ki.

 

A francia Sports Zone úgy tudja, hogy a PSG 45 millió eurót fizet a bajoroknak Hernandez átigazolási díjaként, s ez bizonyos feltételek teljesülése esetén a későbbiekben 50 millió euróra emelkedhet, ugyanakkor a L’Équipe 40, az RMC 47 millió eurós vételi díjról tud.

A Sports Zone hozzáteszi viszont, hogy a Paris Saint-Germain 10 millió eurós aláírási bónuszt is fizet a játékosnak és ügynökének, a L’Équipe pedig úgy tudja, hogy a három évre aláíró Hernandez évente 19 millió eurót kereshet Párizsban, azaz a teljes ügyletet tekintve a PSG 117 millió eurót is kifizethet Hernandeznek és a Bayernnek.



Az RMC egyébként nemrég arról írt, hogy néhány szurkoló nem örül Lucas Hernandez Párizsba igazolásának, ugyanis a védő a PSG ősi riválisának számító Marseille-ben született.

Fel is idézték Hernandez 2018-ban tett nyilatkozatát, melyben arról beszélt, hogy imádja Marseille-t és elég bonyolult lenne, ha Párizsba igazolna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik