PSG: „Mbappé? Nekem azt mondták, hogy az Atléticóba igazol”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 14:12
null
Kylian Mbappét azért nehezen képzelnénk el az Atlético Madridban (Fotó: AFP)
José Luis Martínez-Almeida, Madrid polgármestere azzal viccelődött, hogy Kylian Mbappé az Atlético Madridhoz igazol a Paris Saint-Germaintől.


A madridi polgármester kedden találkozott a PSG tulajdonosával, Tamim bin Hamad Al Tanival a spanyol fővárosban.

Természetesen Madridban jelenleg a legtöbb Real-szurkolót az foglalkoztatja, hogy a „királyiaknak” sikerül-e megszerezni a francia világklasszist.

Úgy tűnik, José Luis Martínez-Almeida nem veszi véresen komolyan a dolgot. Amikor Mbappéról kérdezték, csak annyit válaszolt: „Nekem azt mondta a tulajdonos, hogy az Atlético Madridba igazol.”

Mondani sem kell, a polgármester csupán viccelődött.

Hétfőn arról olvashattunk, hogy mindenben megállapodott egymással a Real Madrid és a PSG támadója – a hírről a The Athletic számolt be David Ornstein, átigazolási hírekben jártas újságíró értesülései alapján.

A lap úgy tudja, a 23 éves támadó még nem írta alá a szükséges papírokat, így a PSG még mindent megtesz annak érdekében, hogy megváltoztassa játékosa véleményét a távozásról. Ennek ellenére minden jel arra utal a The Athletic szerint, hogy az idény végeztével Mbappé aláír a Real Madridhoz, így hamarosan pont kerülhet a futballvilágot leginkább lázban tartó klubváltásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik