Svédország: leszavazták Ibrahimovic filmjét a csapattársai

Vágólapra másolva!
2022.03.27. 12:41
null
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak... (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Svédország hosszabbításban, a 110. percben szerzett Robin Quaison-góllal 1–0-ra legyőzte vendégét, Csehországot a két labdarúgó-válogatott csütörtök esti világbajnoki pótselejtezőjén, ezzel jogot szerzett arra, hogy a jövő héten megmérkőzzön Lengyelországgal a vb-kvótáért. A feltöltődés reményében a svéd stáb közös mozizást szervezett, és bár adta volna magát az alkalom, hogy a Zlatan Ibrahimovic életrajza alapján készült „I am Zlatan” című filmre essen a választás, Stefan Pettersson csapatmenedzser az aftonbladet.se oldalának elmondta, hogy elvetették az ötletet.

Helyette az új Batman-film lett a befutó, még ha ez nem is tetszett mindenkinek. „Közös chaten szavaztunk arról, mit válasszunk, a vita az Uncharted és a Batman között zajlott – árulta el Alexander Isak, a válogatott csatára. – Nem vagyok a szuperhősös filmek nagy rajongója, ráadásul több mint két óra hosszú. Sebaj, ha nagyon unalmas lesz, legfeljebb alszom rajta egyet.”

Zlatan Ibrahimovic egyébként eltiltás miatt nem játszhatott a csehek elleni pótselejtezőn, de a lengyelek ellen már ott lehet a kezdőben.

EURÓPAI VILÁGBAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ
ELŐDÖNTŐ, B-ÁG

SVÉDORSZÁG–CSEHORSZÁG 1–0 (0–0, 0–0, 0–0) – hosszabbítás után
Solna
. Vezette: Oliver (angol)
SVÉDORSZÁG: R. Olsen – Danielson, J. Nilsson, Lindelöf, M. Olsson (Bengtsson, 61.) – Claesson (Quaison, 61.), K. Olsson (Karlström, 107.), Ekdal (Svanberg, 72.), Forsberg (Elanga, 115.) – Kulusevski, Isak (Helander, 115.). Szövetségi kapitány: Jan Andersson
CSEHORSZÁG: Vaclík – Zima, Brabec, Holes, Sadílek (Sykora, 90+2.) – Barák (Krejcí II, 90+2.), Soucek – Masopust (Havel, 76.), Hlozek, Jankto (Mateju, 76.) – Kuchta (Pekhart, 83.). Szövetségi kapitány: Jaroslav Silhavy
Gólszerző: Quaison (110.)

A TÖBBI EREDMÉNY
Cardiff (A-ág): Wales–Ausztria 2–1
Palermo (C-ág): Olaszország–Észak-Macedónia 0–1
Porto (C-ág): Portugália–Törökország 3–1

MÁRCIUS 29., KEDD

DÖNTŐ
20.45:
Lengyelország–Svédország
20.45: Portugália–Észak-Macedónia – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik