Brazília: Adriano elszökött vb-meccset nézni – 24 nap után válni is fog?

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.05. 21:49
null
Adriano meccsnézésének válás lehet a vége (Fotó: AFP)
Adriano, a brazilok egykori válogatott játékosa pályafutása során is enyhén szólva megosztó személyiség volt, de a legfrissebb hírek róla teljesen felforgatták az internetet. A felesége mindössze 24 nap házasság után válhat el tőle, miután kiderült, hogy elszökött a barátaival nézni a világbajnokságot.

A 40 éves Adriano és 25 éves fodrász felesége, Micaela Mesquita a múlt hónapban osztották meg a közösségi oldalaikon, hogy aláírták a házasságkötési papírjaikat. Már a polgári esküvő dátuma is be volt jelentve, amikor a volt futballista keresztülhúzta az újdonsült házaspár terveit.

Egy brazil újság és a Sport Bible ugyanis arról számolt be, hogy Adriano egészen Rio de Janeiróig vezetett otthonából a barátaihoz, hogy együtt nézzék a Brazília–Svájc találkozót, amely 1–0-s győzelemmel zárult a dél-amerikaiak számára. A meccsnézés után a brazil sztár még két napot eltöltött Rióban, mielőtt hazatért volna.

A hírek szerint Adriano és Micaela hatalmas veszekedésekbe keveredtek a férj visszatérését követően, ami egészen a válás ötletéig fajult.

Azóta Micaela minden közös képüket törölte a közösségi média felületeiről, sőt még a hétvégére tervezett családi összejövetelt is lefújta.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik