BACSKAI JÁNOS
2018.07.05 17:34 Frissítve: 2018.07.05 17:58

Amikor a franciáknál (is) a szex miatt ugrott a vb-siker

A férfiak köztudottan angyalok, de amikor össze vannak zárva férfitársaikkal, messze családjuktól, akkor pláne szentek, a nagy tornák alatt pedig különösképpen távol tartják magukat a női szurkolóktól. Na jó, nem is – sokan csapattársuk nejére vetettek szemet, és volt, aki saját szövetsége elnökét tette magáévá.

 
Larios (középen) itt is egy háromszög csúcsán (Fotók: AFP)


Foglalkoztunk már a szexszel, illetve annak feltételezésével sorozatunkban,
ezúttal áttekintjük röviden, hogy kiknek a baja gyűlt még meg a nagy tornákon vagy azok előtt a testi szerelemmel. Vébé és erotika, második, befejező rész.

A spanyolországi vb-n az aranyesélyes franciák az első csoportmérkőzést követően voltak kénytelenek hazaküldeni a korábbi Év játékosát, Jean-Francois Lariost, mert kiderült, hogy összeszűrte a levet a gallkakasosok kisistenének, Michel Platininek a nejével. Érdekes csavarként a bronzmérkőzésen Platini nem szerepelt, így Lariost visszahívták a vezetők, és a középpályás végig is játszotta a 90 percet.

Landro balra és cimborája (Picbear)

Négy évre rá a brazilok is győzelemre törtek, de a Renato Gaúcho, Leandro páros nélkül: a két játékos egymással keveredett szexuális elhajlásba, ezért aztán az efféle dolgokban konzervatív Tele Santana kapitány mindkettejüket kitette a keretből. Santana nem volt szívbajos (a duó sem, egyesek szerint a csapat öltözőjében is kacérkodtak egymással), lévén Leandro klasszis hátvéd volt, Renato Gaúcho pedig zseniális támadó, 1987-ben az év játékosának választották.

Néhány forrás szerint Santana csak Renatót tette ki a keretből, Leandro pedig felháborodásában lemondta a válogatottságot, mások szerint az úrigyerek Renato életmódja miatt lett keretkivetett, és nemcsak Leandro, Éder is ezért maradt távol a vb-től. Hiába, no, a szex és vidéke még ma is tele van rejtélyekkel.

Az 1982-es vébén az olasz táborban keverte meg az olasz sajtó a sűrű kávét, mondván: a jóképű Antonio Cabrini és a pályán eleinte lankadtan teljesítő Paolo Rossi szerelmi viszonyban állnak egymással. A játékosok ezt tagadták, később együtt csókolgathatták a vb-trófeát.

A férfibarátságot sokan félreértik ma is (Brilionet)
A nagy Toni biztosra ment: ő Mexikóban csak világklasszis mexikói csatárokat ölelgetett (Hugo Sánchezt). De a többiek..


Az NSZK-s Harald Schumacher írta életrajzi könyvében, hogy az 1986-os vébén néhány társa prostituáltak társaságában múlatta az időt. A kapus nem is szerepelt többé a nationalelfben...

Kezet rá! Persze...


2010-ben az angol védő, Wayne Bridge maga mondta le a válogatottságot, mert nem kívánt együtt szerepelni John Terryvel, akiről kiderült, hogy viszonyt folytatott Bridge korábbi barátnőjével. Egy igazi férfi nem felejt…

Elnöknő, üzletasszony, bűnöző. Jó parti!

…és mindenben elöljárói kedvére tesz. A zimbabwei Benjani Mwaruwari 2008-ban egy fontos selejtező előtt bukott le szövetsége elnöknőjével, Henrietta Rushwayával, kitört a botrány, odalett a vb-szereplés.

Henrietta kisasszony egyébként nem manökenalkat, és a bőre alatt nemcsak zsírpárnák lapulnak, hanem más is: futballvezérként több mérkőzést is megbundázott, majd nagy sikkasztásokba keveredett, tehát igen jó partinak számít.

Csak ugratlak, Kicsi...


Karim Benzema
ehhez képest egy marék szíjas bagóért maradt le a hazai Európa-bajnokság után az oroszországi világbajnokságról is, ahol pedig mindkétszer egy aranyra esélyes és éhes csapat egy szem éke lett volna.

Három éve indult ellene eljárás, azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Mathieu Valbuena megzsarolásában. Egy szexvideó, 150 ezer euró és Benzema pár gyanús cimborája körül forgott a történet, amely miatt a csatárt rövid időre őrizetbe vette a francia rendőrség. A nyomozás még tart, de Benzema formája visszaesett, és Didier Deschamp, a mély erkölcséről ismert Bernard Tapie-féle Marseille gerince azonban nem bocsátott meg neki. Deschamps nem híve a Larios-módszernek sem, ugyanis már Valbuena szolgálataira sem tart igényt.

 A SOROZAT KORÁBBI RÉSZEI
Cruyff: szex volt vagy nem, vb-arany biztosan nem
Amikor a két lesérült csatár beugrója 13 gól lőtt 
 Amikor majdnem világbajnok lett Brazíliában egy magyar edző
Amikor Mussolini két vb-aranyban is főszereplő lehetett
 Amikor a szex miatt ugrott a vb-siker I.

 

2018.12.23 16:19:50

Foci vb 2018 FARKAS MÁTÉ

Ezek voltak a nyári futball-vb legjobb és legrosszabb reklámjai – szakértői toplista.

2018.07.23 20:28:23

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Igazán lírai: Wendell Lira majdnem öngyilkos lett, de a trófea megváltoztatta az életét, majd Oroszországban...

2018.07.17 16:53:30

Foci vb 2018 MAROSI GERGELY

A rugalmasság, a pragmatizmus és a reaktív futball nyert, az unalomba dermedő labdabirtoklás vesztett a vb-n.

2018.07.16 23:30:24

Foci vb 2018 VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A kulijátékosoknak a perisici szintet kellene karcolgatniuk.

2018.07.16 23:28:31

Foci vb 2018 SZELI MÁTYÁS

ALAPVONAL. Ezért is írom le immáron sokadszorra, a most véget érő torna, a válogatott futball »állapota« újabb bizonyítéka annak, hogy minőségileg rosszat tesz a világbajnokságnak a négy vagy nyolc év múlva esedékes létszámemelés.