Eb 2020: Szalai Ádámot kórházba kellett szállítani

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.19. 19:03
null
Szalai Ádám nem érezte jól magát, le kellett cserélni (Fotó: Szabó Miklós)
Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot már az első félidőben le kellett cserélni a franciák elleni mérkőzésen (1–1), a meccs utáni sajtótájékoztatón kiderült, a csatárt kórházba szállították.

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a franciák elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, Szalai Ádámot kórházba kellett szállítani. A körülményekhez képest jól van, magánál van, válaszolni tudott a kérdésekre – az elmondottak alapján szédüléssel, agyrázkódásos tünetekkel került kórházba.

Mint ismeretes, egy ütközés után maradt lent a földön a 25. percben, ami után a nyakát, illetve az arcát, a homlokát jegelték, és le is kellett cserélni, Nikolics Nemanja váltotta.

Az MLSZ későbbre ígér tájékoztatást Szalai Ádám állapotáról, most folyik a kivizsgálása a kórházban.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 2. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–FRANCIAORSZÁG 1–1 (1–0)
Budapest,Puskás Aréna, 55 998 néző. Vezette:M. Oliver (angol)
Magyarország:Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Kleinheisler (Lovrencsics G., 84.), Schäfer (Cseri, 75.), Fiola – Szalai Á. (Nikolics, 26.), Sallai.Szövetségi kapitány:    Marco Rossi
Franciaország:
Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba (Tolisso, 76.), Kanté, Rabiot (O. Dembélé, 57.; Lemar, 87.) – Benzema (Giroud, 76.), Griezmann, Mbappé.Szövetségi kapitány:Didier Deschamps
Gólszerző: Fiola (45+2.), ill. Griezmann (66.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik