Eb 2016: Nagyon jó csapattal játszottunk, gratulálok a magyaroknak – Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.26. 23:45
A mieink ellen a belgák harmadik gólját szerző Eden Hazard lett a toulouse-i Eb-nyolcaddöntő legjobb játékosa. A Chelsea 25 éves klasszisa a négygólos különbség ellenére is elismerően beszélt a legyőzött magyarokról, Király Gábort pedig külön is kiemelte.

„Nagy meccset játszottunk, amelyen megérdemeltük a győzelmet – nyilatkozta az uefa.com-nak Eden Hazard. – Még több gólt is szerezhettünk volna, de az ellenfél kapusa többször bravúrral védett. Bár emiatt nem kell aggódnunk, inkább örülünk annak, hogy ott leszünk a lille-i negyeddöntőben. Most egyelőre ugyanis csak ennek tudunk örülni, mert igazából még semmit sem értünk el. Nagyon jó csapattal játszottunk, gratulálok a magyaroknak, akik mindent beleadtak. A mi csapatunk viszont kifejezetten jól játszott ezen az estén, sok helyzetet dolgoztunk ki, az ellenfélnek ellenben nem adtunk túl sok lehetőséget.”

Eden Hazard válaszolt a Nemzeti Sport Online azon kérdésére is, hogy okozott-e neki meglepetést a magyar csapat játéka. A belga kiválóság elmondta: a meccs előtt beszélt az Újpestben játszó testvérével, Kylian Hazard-ral.

„Beszéltünk a találkozóról, néhány játékosról pedig külön is. Felkészültünk a magyarokból, így nem volt meglepő számomra az ellenfél játéka. Tudtuk, hogy mire számíthatunk.” Eden Hazard. – Még több gólt is szerezhettünk volna, de az ellenfél kapusa többször bravúrral védett. Bár emiatt nem kell aggódnunk, inkább örülünk annak, hogy ott leszünk a lille-i negyeddöntőben. Most egyelőre ugyanis csak ennek tudunk örülni, mert igazából még semmit sem értünk el. Nagyon jó csapattal játszottunk, gratulálok a magyaroknak, akik mindent beleadtak. A mi csapatunk viszont kifejezetten jól játszott ezen az estén, sok helyzetet dolgoztunk ki, az ellenfélnek ellenben nem adtunk túl sok lehetőséget.”

Eden Hazard válaszolt a Nemzeti Sport Online azon kérdésére is, hogy okozott-e neki meglepetést a magyar csapat játéka. A belga kiválóság elmondta: a meccs előtt beszélt az Újpestben játszó testvérével, Kylian Hazard-ral.

„Beszéltünk a találkozóról, néhány játékosról pedig külön is. Felkészültünk a magyarokból, így nem volt meglepő számomra az ellenfél játéka. Tudtuk, hogy mire számíthatunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik