UEFA: Megbocsáthatatlan, ami a szerb-albánon történt - Platini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 15:51
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke elmondta, megbocsáthatatlan, ami a keddi szerb-albán Eb-selejtezőn történt, a futballnak nem erről kellene szólnia.

Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömegverekedésbe torkollott a kedd esti szerb–albán találkozó, miután az egyik drukker – egyes sajtóhírek szerint az albán miniszterelnök testvére – a pálya fölé reptetett egy drónt a Nagy-Albánia zászlóval. Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömegverekedésbe torkollott a kedd esti szerb–albán találkozó, miután az egyik drukker – egyes sajtóhírek szerint az albán miniszterelnök testvére – a pálya fölé reptetett egy drónt a Nagy-Albánia zászlóval.

„A futballnak nem ez a lényege, a labdarúgásnak az a feladata, hogy összehozza az embereket. Elfogadhatatlan, ami Belgrádban történt, a politikát a stadionon kívül kell hagyni” – mondta az UEFA hivatalos honlapjának Platini.

Pedro Pinto, az európai szövetség szóvivője elmondta, mindkét nemzeti szövetség ellen vizsgálatot indítanak, arról azonban még nem adott ki hivatalos tájékoztatást az UEFA, hogy mikor kezdődik a vizsgálat, és hogy mikor játszhatják újra a 41. percben Martin Atkinson által félbeszakított Eb-selejtezőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik