Eb 2016: pocsék védekezésről és startról beszélnek a feröeriek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.12. 08:42
Lars Olsen, a feröeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagyon elégedetlen volt csapata védekezésével az Észak-Írország elleni vesztes selejtezőn. Az F-csoportot a Magyarország és Feröer ellen is győző északírek vezetik, akiknek ez a legjobb Eb-kvalifikációs startjuk 1968 óta.

„Pocsékul kezdtük a mérkőzést. Készültünk arra, hogy nekünk esnek a kezdés után, mert el akarják dönteni a meccset. Pontosan ezt tették, mi pedig nem tudtunk ellenállni. Nagyon nagy gondjaink voltak a pontrúgások kivédekezésével. Húsz percen belül kettőből is betaláltak, ezzel vége is lett a meccsnek. Huszonöt perc után megéreztük a ritmust, kiharcoltunk egy tizenegyest, amit sajnos kihagytunk – ha belőjük, akkor nyílttá tehettük volna a meccset” – értékelt Lars Olsen, Feröer szövetségi kapitánya.Lars Olsen, Feröer szövetségi kapitánya.

Kollégája, Michael O'Neill a következőképpen látta a találkozót.

„Nagyon örülök a teljesítményünknek és a három pontnak egyaránt, a két meccsen megszerzett hatnak meg pláne. Korán van még persze, de a szurkolóknak jó érzés ránézni a tabellára. A magyarországi meccs után a cél az újabb három pont volt, és ezt jó játékkal szereztük meg. Ha nem sikerült volna győznünk, azzal lenulláztuk volna a Budapesten aratott fontos győzelmet, nem tehettük meg, hogy hibázunk. Nagyon nehéz mérkőzéseink jönnek Görögországban és Romániában, ám olyan helyzetbe hoztuk magunkat, hogy teher nélkül játszhatunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik