Gyász: Hiányozni fognak azok a telefonhívások – Mourinho Maradonáról

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.11.27. 12:50
null
José Mourinho (balra) és Diego Maradona (Fotó: AFP, archív)
A Tottenham csütörtökön, egy nappal Diego Maradona halála után 4–0-ra legyőzte a Ludogorec Razgradot az Európa-liga csoportkörében. José Mourinho, a londoni együttes menedzsere az összecsapás után megemlékezett a 60 évesen elhunyt legendás argentin futballistáról.



„Van egyszer Maradona, és van Diego – kezdte José Mourinho a BT Sport kamerája előtt a Tottenham Európa-liga-mérkőzése után. – Maradonát, a játékost mindenki ismeri, sohasem felejtjük el. Diego, az ember más volt. Akik barátjának vallhatták magukat, különleges megtiszteltetésben részesültek. Büszkén mondhatom, jóban voltunk, gyakran beszéltünk telefonon. Óriási szíve volt. Nekem ez az ember fog hiányozni. A játékosról bármikor találok régi felvételeket. Ma egész nap sztorikat meséltem róla a játékosaimnak. Kiváltképp hiányozni fognak majd azok a telefonhívások, amikor egy-egy vereség után keresett engem. A győzelmek után nem hívott. Tudta, hogy olyankor nincs szükségem rá. De tisztában volt vele, hogy a nehéz pillanatokban segít, ha felhív. A vereségek után azt mondta: Mou, ne feledd, te vagy a legjobb! Hiányzik Diego…”

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes portugál tréner a sajtótájékoztatón is beszélt Diego Maradonáról.

„Sajnálom, hogy nem töltöttem vele több időt, pedig szerettem volna. Természetesen szomorú vagyok, mégis mosolygok, ha rá gondolok, mert minden vele töltött perc öröm volt.”

A Maradonával kapcsolatos további cikkeinket, híreinket megtekinthetiide kattintva.

J-CSOPORT
LASK (osztrák)–Royal Antwerp (belga) 0–2 (Refaelov 53., Gerkens 83.)
Kiállítva: Trauner (50., LASK)
Tottenham Hotspur (angol)–Ludogorec Razgrad (bolgár) 4–0 (Carlos Vinícius 16., 34., Winks 63., Lucas Moura 73.)

A J-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Royal Antwerp 4 3 1 5– 2 +3 9
2. Tottenham 4 3 1 10– 2 +8 9
3. LASK 4 2 2 5– 8 –3 6
4. Ludogorec44 5–13–80

null

"In difficult moments he was always there. He would always say after defeats, 'Mou, don't forget, you are the best!'"I miss Diego."José Mourinho pays tribute to the legend, Diego Maradona pic.twitter.com/hz69IabWMi


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik