Ekl: román játékos lett a CFR győzelmének negatív hőse

Vágólapra másolva!
2022.07.21. 21:54
null
A CFR simán, 3–0-ra legyőzte az Inter Club d”Escaladest (Fotó: CFR/Facebook)
A CFR Cluj simán, 3–0-ra legyőzte hazai pályán az Inter Club d”Escalades az Európa-konferencialiga-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.

 

Román játékos lett a román bajnok győzelmének negatív hőse Kolozsváron: az andorrai Inter Club d'Escalades védője, Raul Mihai Feher a meccs elején büntetőt, a végén pedig öngólt hozott össze a CFR nagy örömére.

A hazai csapat az első veszélyes támadásból meg tudta szerezni a vezetést: a 4. percben Feher blokkolta karral Jefte Betancor lövését; az ez okból megítélt büntetőt a jobb alsó sarokba lőtte a spanyol csatár. A kolozsvári csapat kényelmes tempóban is uralta a mérkőzést, Adrian Paun két veszélyes lövését azonban hárította Adrián Munoz kapus. Végül ismét Jefte kavarta meg az escaladesi védelmet, és az alapvonalról középre tett labdáját Gabriel Debeljuh öt méterről passzolta a hálóba.

A szünet után még nagyobb lett a CFR fölénye, de Claudiu Petrila lövése után a kapufa tövéről mellé csorgott a labda, Munoz pedig Debeljuh fejesénél is nagyot védett. A harmadik kolozsvári gólt Feher lőtte saját kapujába, miután meglepődött Petrila alapvonalról középre tett labdáján.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
CFR (romániai)–Inter Club d”Escalades (andorrai) 3–0
(Jefte 5. – 11-esből, Debeljuh 38., Feher 85. – öngól)

A TÖBBI MECCSRŐL ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik