Sportrádió: „Ez futballünnep volt” – Orosz Pál a Fradi csütörtöki El-meccséről

Vágólapra másolva!
2023.03.17. 16:16
null
Orosz Pál számára hatalmas fegyvertény, hogy az FTC ötvenezer ember előtt lépett pályára az El-ben (Fotó: Földi Imre)
Mint ismert, a Ferencvárosi TC 2–0-s vereséget szenvedett a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtök esti visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól. A magyar rekordbajnok ügyvezető igazgatója, Orosz Pál a Sportrádió Hazafutás című műsorában értékelte a Fradi produkcióját.

 

„Óriási dolog, hogy ennyi embert ki tudott vonzani a Ferencváros a stadionba. Futballünnep volt. Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, ne feledjük el, hogy egy jó formában lévő Bundesliga-csapattal játszottunk, és egy ilyen csapatot megverni akkor is nagy kihívás, ha nem vagyunk tele sérültekkel. A jelen pillanatban tele voltunk sérültekkel, és mégis ennyien kijöttek – külön köszönet a szurkolóknak, óriási hangulatot teremtettek” – hívta fel a figyelmet az ötvenezres nézőszámra Orosz Pál, aki az eredmény tekintetében realista maradt.

„Azt tudomásul kell venni, hogy van különbség egy Bundesliga-csapat és közöttünk. Ezzel együtt nem végeztek ki minket, mint mondjuk a Sahtart tegnap vagy az RB Leipziget a Bajnokok Ligájában. Úgy gondolom, állva haltunk meg egy fantasztikus menetelés végén. (...) A magyar bajnokság mérkőzésszámának a felét nyomtuk végig a nemzetközi porondon július óta, és ezek a meccsek az esetek nagy részében más tempót és koncentráltságot igényelnek” – foglalta keretbe a Ferencváros európai kalandját a klub ügyvezető igazgatója.

A TELJES BESZÉLGETÉST ITT LEHET MEGHALLGATNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik