Ekl: eltiltották a Köln Vidi ellen kiállított edzőjét

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.26. 11:07
null
Steffen Baumgart kihagyta a Köln első mérkőzését az Ekl csoportkörében (Fotó: AFP)
Kihagyni kényszerül a német 1. FC Köln első mérkőzését az Európa-konferencialigában a német csapat vezetőedzője, Steffen Baumgart, akit a Mol Fehérvár FC elleni rájátszásmérkőzés visszavágójának hajrájában állított ki a játékvezető, amikor a szakvezető hevesen reklamált egy bedobást.

A tréner a 90. percben nem értett egyet egy játékvezetői döntéssel, egy bedobással, s előbb bement a pályára, majd olyan hevesen reklamált, hogy a mérkőzés török játékvezetője, Ali Palabiyik előbb sárga, aztán piros lapot mutatott fel Baumgartnak.

„Tudni kell felismerni, hol van a bedobás – akkor túl gyorsan feldühítettek. Minden rendben van. Valamit rosszul csináltam. Valószínűleg fenyegetve érezte magát (a játékvezető), fogalmam sincs” – mondta a Kickernek Steffen Baumgart, akit az Európai Labdarúgó-szövetség egy mérkőzésre, azaz az Ekl nyitó fordulójára tiltott el.

Mint azt Baumgart a mérkőzés után a német lapoknak elmondta, ha hamarabb szerzik meg harmadik góljukat, valószínűleg ő is a kispadról nézi végig a találkozót és nem jut a kiállítás sorsára.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA ÉS KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
4. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓK
Fehérvár FC–1. FC Köln (német) 0–3 (0–1)
Székesfehérvár,
Mol Aréna Sóstó.10 411néző.Vezeti:Ali Palabiyik (török)
Fehérvár:
Kovács D. – Nego, Larsen, Stopira, Sabanov (Lednev, 82.), Hangya (Heister, a szünetben) – Bamgboye (Kodro, 63.), Rúben Pinto (Bumba, 63.), Fiola, Dárdai – Zivzivadze.Vezetőedző:Michael Boris
Köln:Schwäbe – Schmitz (Ehizibue, 66.), Kilian, Hübers, Pedersen (Schindler, 81.) – Martel, Szkiri – Maina (Thielmann, 66.), Ljubicic (Olesen, 55.), Kainz (Hector, 66.) – Dietz.Vezetőedző:Steffen Baumgart
Gólszerző:Hübers (10.), Szkiri (46.), Schindler (90+3.)

Továbbjutott: az 1. FC Köln, 4–2-es összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik