Ekl: Az NB I-ben nem vagyunk rákényszerülve ilyen tempóra – Kovács Dániel

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.08.26. 07:06
Megállította az 1. FC Köln a Mol Fehérvárt az Európa-konferencialiga kapujában, miután a 4. forduló visszavágóján a németek 3–0-ra nyertek a Mol Aréna Sóstóban. A mérkőzés után Kovács Dániellel beszélgettünk többek között arról, mi történt a kapuja előtt a szögletekből kapott góloknál. 

„Mi volt a Köln elleni párharc tanulsága? Az, hogy meg kell tanulnunk más tempóban futballozni. Az NB I-ben nem vagyunk erre rákényszerülve, ezért is lett volna jó, ha bejutunk a csoportkörbe, hiszen ott játszhattunk volna még minimum hat meccset ilyen tempóban. Másrészt, a játékosátigazolás-politikát is megkönnyíthette volna, ha folytathatjuk a szereplésünket az Európa-konferencialigában.Így is profitálunk abból, hogy eljutottunk a playoffig, de a csoportkör jelenthette volna a jackpotot– mondta Kovács Dániel.

Videónkban a Mol Fehérvár kapusa arra is kitér, mi történt a kapuja előtt a szögletekből kapott góloknál, illetve arról is beszél, összességében hogyan látja a csapat szereplését az EKl-selejtezőjében.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
4. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓK
Fehérvár FC–1. FC Köln (német) 0–3 (0–1)
Székesfehérvár,
Mol Aréna Sóstó.10 411néző.Vezeti:Ali Palabiyik (török)
Fehérvár:
Kovács D. – Nego, Larsen, Stopira, Sabanov (Lednev, 82.), Hangya (Heister, a szünetben) – Bamgboye (Kodro, 63.), Rúben Pinto (Bumba, 63.), Fiola, Dárdai – Zivzivadze.Vezetőedző:Michael Boris
Köln:Schwäbe – Schmitz (Ehizibue, 66.), Kilian, Hübers, Pedersen (Schindler, 81.) – Martel, Szkiri – Maina (Thielmann, 66.), Ljubicic (Olesen, 55.), Kainz (Hector, 66.) – Dietz.Vezetőedző:Steffen Baumgart
Gólszerző:Hübers (10.), Szkiri (46.), Schindler (90+3.)

Továbbjutott: az 1. FC Köln, 4–2-es összesítéssel.

A TALÁLKOZÓ ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA LEHET NYOMON KÖVETNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik