Munkatársunktól 2022.06.23 15:57 Frissítve: 2022.06.23 16:24

Orosz–ukrán háború: „A sportújságírókra mindig számíthatnak!" – segít az MSÚSZ

A Magyar Sportújságírók Szövetsége a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Kárpáti Igaz Szó (kiszo.net) főoldalán és a nyomtatott változat hasábjain fizetett hirdetésben fejezte ki szolidaritását a kárpátaljai magyar újságírókkal.

Illusztráció: Kárpáti Igaz Szó

Az MSÚSZ azt írja, „így próbáljuk szerény eszközeinkkel lelkileg és anyagilag is segíteni a lapnál dolgozó, szörnyű nehézségekkel szembenéző barátainkat, a Gyulai-díjas Dunda György lapigazgató urat és csapatát. A sportújságírókra mindig számíthatnak!”

A 102 éves újság szolidaritási előfizetést hirdetett elsősorban a Magyarországon és a külhoni magyar régiókban élők számára. A cél, hogy ezzel a segítségnyújtással kompenzálják a háború miatti bevételkiesést és megmentsék Kárpátalja legnagyobb múltra visszatekintő és legismertebb magyar nyelvű lapját.

A lap szolidaritási előfizetéséről ide kattintva tájékozódhatnak.

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.