S. SZ. 2022.05.23 17:28 Frissítve: 2022.05.23 17:38

FTC: stratégiai megállapodást kötöttek az MKB Bankkal

Együttműködés kezdődött a Ferencvárosi Torna Club és az MKB Bank között. A pénzintézet a banki szolgáltatások mellett ezentúl a fiatal sportolókat is szeretné támogatni.

Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója (balra) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Tehetséges fiatal sportolók fejlődését, tanulását segíti az a megállapodás, amelyet az MKB Bank és az FTC hétfőn, sajtótájékoztató keretében az MVM Dome-ban megkötött. Olyan ösztöndíjprogramot indít a pénzintézet, amely fiatal, ferencvárosi színekben induló sportolóknak nyújt anyagi segítséget.

Az MKB Bank által elsőként támogatott tehetségek között szerepel Mihályvári-Farkas Viktória úszó, akit a tokiói olimpián a pontszerző hatodik helyet szerzett, Balázs Krisztián tornász, aki nagy reményekkel készülhet a párizsi olimpiára, Váncza István, aki az idei birkózó Eb-n ezüstöt nyert a kötöttfogásúak között, és a 19 éves vívó, Szemes Gergő, aki egyéniben világkupa-bronzérmet szerzett Plovdivban.

„Magyarország legpatinásabb sportegyesülete és bankja lép stratégiai partnerségbe, és örömmel jelentjük be, hogy az együttműködés a pénzügyi támogatáson túl a jövőről, a tehetséges fiatal magyar sportolókról szól” – mondta Barna Zsolt, az MKB Bank és a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.