FTC: stratégiai megállapodást kötöttek az MKB Bankkal

S. SZ.S. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.05.23. 17:28
null
Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója (balra) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (Fotó: Tumbász Hédi)
Együttműködés kezdődött a Ferencvárosi Torna Club és az MKB Bank között. A pénzintézet a banki szolgáltatások mellett ezentúl a fiatal sportolókat is szeretné támogatni.

 

Tehetséges fiatal sportolók fejlődését, tanulását segíti az a megállapodás, amelyet az MKB Bank és az FTC hétfőn, sajtótájékoztató keretében az MVM Dome-ban megkötött. Olyan ösztöndíjprogramot indít a pénzintézet, amely fiatal, ferencvárosi színekben induló sportolóknak nyújt anyagi segítséget.

Az MKB Bank által elsőként támogatott tehetségek között szerepel Mihályvári-Farkas Viktória úszó, akit a tokiói olimpián a pontszerző hatodik helyet szerzett, Balázs Krisztián tornász, aki nagy reményekkel készülhet a párizsi olimpiára, Váncza István, aki az idei birkózó Eb-n ezüstöt nyert a kötöttfogásúak között, és a 19 éves vívó, Szemes Gergő, aki egyéniben világkupa-bronzérmet szerzett Plovdivban.

„Magyarország legpatinásabb sportegyesülete és bankja lép stratégiai partnerségbe, és örömmel jelentjük be, hogy az együttműködés a pénzügyi támogatáson túl a jövőről, a tehetséges fiatal magyar sportolókról szól” – mondta Barna Zsolt, az MKB Bank és a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik