CS. M. 2022.05.22 16:31 Frissítve: 2022.05.22 17:36

Darts: két újonc képviseli hazánkat a csapat-vb-n

Budapesten rendezték meg vasárnap a magyar darts Szuperliga döntősorozatát, amely során kiderült, hogy két újonc, Prés Nándor és Lakatos Gergely képviselheti majd hazánkat a PDC csapat-világbajnokságán, a World Cup of Dartson.

 

A vasárnapi rendezvényen a korábbi csapat-vb-résztvevő Kovács Patrik már a negyeddöntőben kiesett, az egyik legfőbb esélyes Székely Pál pedig az elődöntőben kapott ki a magabiztosan játszó Lakatos Gergelytől. Utóbbi ellenfele Prés Nándor lett a döntőben, aki Vida Mihályt győzte le szintén 7–3-ra. A finálét végül Lakatos nyerte jelentős fölénnyel, de a lényeg, hogy a két finalista lehet majd ott a PDC csapat-világbajnokságán, hazánkat képviselve.  

DARTS
SZUPERLIGA
(Budapest)
ELŐDÖNTŐ
Lakatos Gergely
–Székely Pál 7–3
Prés Nándor–Vida Mihály 7–3 
DÖNTŐ
Lakatos Gergely
–Prés Nándor 7–1 

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.

2022.06.22 22:55:29

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Nagy futballszurkoló lévén a csapatok indulóit, szurkolói nótáit dúdolgatta. Jöhetett válogatott, Újpest, Fradi, Kispest, Roma vagy Lazio, mindegy volt, csak hosszú legyen, és ahogy a futó befordult az utolsó sarkon, kényszeredett mosollyal nyugtázta, hogy ebben az állapotában vélhetően még egy Steaua-strófa is felpörgetné.