Golf: Djokovics és Bale csapata nyerte az All Star-versenyt – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.27. 19:24
null
Bale és Djokovics csapata nyerte meg a különleges golfversenyt (Fotó: Getty Images)
A sportolókkal és hírességekkel teletűzdelt golfmeccsen, a Ryder Cup All Staron a Novak Djokoviccsal és Gareth Bale-lel felálló Team Monty 7–4-es összesítéssel múlta felül a Carlos Sainzot és Andrij Sevcsenkót felvonultató csapatot, a Team Pavint.

 

Az események a hírességek és profi golfozók hatfős csapatokba rendeződtek, majd párokba állva harcoltak a végső győzelemért.

A 24-szeres Grand Slam-győztes teniszező, Novak Djokovics golfozópárjával, Kipp Poperttel nagyszerűen kezdett, 3–1-re verte meg a Scuderia Ferrari Formula–1-es pilótáját, Carlos Sainzot és a szintén profi golfozó partnerét, Tommaso Perrinót.

A folytatásban a volt NFL-sztár, Victor Cruz, a legtöbbek számára az A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmből ismert színésznő, Kathryn Newton oldalán játszott 2–2-es döntetlent a Dude Perfect nevű YouTube-csatornán szereplő, Garrett Hilberttel és egy hivatásos szörfössel, Leonardo Fioravantival.

A döntő játszmában a két golfozólegenda – akik csapatkapitányként vettek részt a megméretésen –, Colin Montgomerie és Corey Pavin küzdött egymás ellen. Előbbi oldalán a Real Madrid volt walesi válogatott futballistája, az utóbbi évben már golfozóvá avanzsáló Gareth Bale állt fel, míg utóbbi mellett az ukrán aranylabdás, Andrij Sevcsenko küzdött. A szoros csatát Bale-ék húzták be 2–1-gyel, így 7–4-es összesítéssel ők nyerték el a trófeát.

A csapatok

Djokovics nagy ütése után úgy ünnepelt, mint Cristiano Ronaldo


Sainznak is nagy napja volt

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik