A játékok folytatódnak – szavazzon a legjobbakra!

Vágólapra másolva!
2012.12.29. 10:29
A szavazás megkezdődött! A www.evsportoloja.hu oldalon már lehet szavazni a 2012-es év legjobbjaira, sőt meg is lehet nézni a verseny állását. A már harmadik éve tartó voksolási lázban tavaly több mint egymillióan választottak maguknak a versenyzők, játékosok között kedvencet, illetve választották ki közülük a kategóriák legjobbjait.

A legnépszerűbbnek megválasztott, akkor még olimpiára készülő Berki Krisztián nem véletlenül nyilatkozta a díj átvételekor: „Hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak voltak ránk. Most már megvan a londoni kvalifikáció, más nem számít, csak az olimpia.”Berki Krisztián nem véletlenül nyilatkozta a díj átvételekor: „Hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak voltak ránk. Most már megvan a londoni kvalifikáció, más nem számít, csak az olimpia.”

Legutóbb Vass Dóra és párja, Tóth Dávid is díjat kapott
(Fotó: Szabó Miklós – archív)
Legutóbb Vass Dóra és párja, Tóth Dávid is díjat kapott (Fotó: Szabó Miklós – archív)

A legsármosabbnak megszavazott Tóth Dávid így lelkendezett: „Nagyon örülök a díjnak, főleg, hogy a legcsinosabb hölgy a párom, Vass Dóra lett.″

És akkor idézzük a legszebbnek tartott hölgyet, Vass Dórát is: „Meglepődtem. Azon is, hogy rám ennyien szavaztak, de annak még jobban örültem, hogy a legsármosabb férfi sportolónak a páromat, Tóth Dávidot választották. Így még nagyobb a díj értéke.”

Az idén is tíz kategóriában lehet választani, de a szavazás megújult, hiszen új kategóriák között is lehet böngészni, elgondolkodni arról, kinek a teljesítményét tartjuk a legtöbbre a sok, egymást felülmúló eredmény között. Hiszen most már London után vagyunk, mégpedig egy fantasztikus olimpia után, amelyen a tornász Berki Krisztián nemcsak hogy részt vett világbajnokként, hanem olimpiai aranyéremmel tette teljessé a pályafutását.

Ezúttal az év férfi olimpikonjai között kaphat újabb szavazatokat, de nem akármilyen vetélytársat kapott: öt másik londoni bajnokot Szilágyi Árontól Pars Krisztiánig, hozzájuk még egy ezüstérmest, Ungvári Miklóst, illetve az elődöntőig menetelő kézilabdacsapat játékmesterét, Császár Gábort.

Az év női olimpikonját vagy paralimpikonját sem lesz sokkal könnyebb megszavazni a sok magyar csodát hozó londoni játékok után. Úgyhogy a küzdelem és a játékok folytatódnak, szavazás formájában. Igazi játék, igazi téttel!

A szavazást a Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közösen szervezi, és a Nissan Hovány támogatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik