FIFA: Messi, CR, Maradona – Pelé csapatával nem akarunk találkozni

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.03. 13:00
null
A 98-as Messi sem maradhatott ki a csapatból (Fotó: Getty Images)
A brazil labdarúgó-válogatott legendás csatára, Pelé a virtuális pályán rakta össze álomcsapatát – az EA Sports FIFA 21 Ultimate Teamben olyan támadó szellemű együttest épített, amellyel nem szívesen találkoznánk.

 

A brazil legenda elképesztően támadó felfogású csapatot rakott össze, védekező középpályásnak a nyomát sem lelhetjük – a 3–4–3-as felállásban Maradona és Mbappé a két belső középpályás, olvasható a Sport Bible oldalán.

A három védője sem gyenge, az Év csapatába beválasztott Sergio Ramos mellett az inform Thiago Silva és a legenda Carlos Alberto található, a kapuban pedig Neuer véd.

Pelé csapata felsorolva...
Pelé csapata felsorolva...

 

Érdekesség, hogy Neymart, Messit, Szont, Szalahot és Cristiano Ronaldót is beválasztotta Pelé, miközben saját magát nem – noha a brazil klasszisnak 99-es kártyája van, ami a legjobbnak számít az idei FIFA-ban.

...és felállás szerint
...és felállás szerint

 

Pelé le sem tagadhatja, hogy brazil: sem a védelem, sem a csapat összhangja nem érdekelte, amikor összerakta a csapatát, egyedül a látványos támadófutball járt a szeme előtt.

Pelé álomcsapata: Manuel Neuer – Carlos Alberto, Thiago Silva, Sergio Ramos – Lionel Messi, Diego Maradona, Kylian Mbappé, Neymar – Mohamed Szalah, Cristiano Ronaldo, Szon Hung Min

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik