E-sport: Messi, Neymar és Pogba egymás oldalán vonul háborúba

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.01. 16:31
null
Neymar, Paul Pogba és Lionel Messi is elérhető a Call of Duty legújabb játékaiban (Fotó: Call of Duty/Twitter)
November 29-től Lionel Messi is bekerült az elérhető operátorok (karakterek) közé Lionel Messi a világ egyik legnépszerűbb számítógépes játékában, a Call of Dutyban, de a hétszeres aranylabdás argentin labdarúgó mellett Neymar és Paul Pogba karakterével is virtuális háborúba indulhatunk.

November végén jelent meg a Call of Duty Warzone 2 és a Modern Warfare 2 számítógépes és konzolos játék legújabb frissítése.

A katari világbajnoksággal párhuzamosan kiadott játék készítői pedig a két eseményt összekapcsolták, s a lövöldözős játékban három sztár, Lionel Messi, Neymar és Paul Pogba is bekerült az elérhető operátorok (karakterek) közé, így már velük is háborúzhatunk a virtuális térben.

 

A Warzone 2 és a Modern Warfare 2 számítógépre és konzolra specializált játékai mellett egyébként mindhárom sztár elérhető a Call of Duty Mobile verziójában is bizonyos küldetések teljesítése után. Korábban egyébként több ismert személy is „modellt állt”, mint például a Rambót alakító Sylvester Stallone vagy a Die Hard filmek főszereplője, John McClane, akit Bruce Willis alakít.

 

Lionel Messi a CoD telefonos verziójában
Lionel Messi a CoD telefonos verziójában
Neymar a CoD telefonos verziójában
Neymar a CoD telefonos verziójában

 

Paul Pogba a CoD telefonos verziójában
Paul Pogba a CoD telefonos verziójában

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik