Téli buli gyerekeknek a Jégpalotában

Vágólapra másolva!
2019.01.08. 15:45
Január 19-én ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Téli Sportágválasztó, amelyen több mint húsz téli mozgásformával ismerkedhetnek meg a fiatalok és a felnőttek.

Idén a Vasas Jégcentrum ad otthont az 5. Téli Sportágválasztónak, amelyre január 19-én, szombaton 10 és 17 óra között várják a szervezők a tél és a mozgás szerelmeseit – írják hírlevelükben a szervezők. A látogatók két nemzetközi szabványméretű jégpályán, összesen 3600 négyzetméteren próbálhatnak ki népszerű és ritkábban látott, de annál izgalmasabb téli mozgásformákat, köztük a jégkorongot, a jégtáncot, a műkorcsolyát, a rövid pályás gyorskorcsolyát, a curlinget, a szánkózást és a fakutyázást. A Jégpalota melletti területen pedig a 30 méteres lesiklópályán az alpesi síelésre, snowboardozásra is lesz lehetőség.

Az érdeklődők a rendezvényen találkozhatnak a téli sportágak kiválóságaival, a havas-jeges sportok bajnokaival, s a jövő kiemelkedő reménységeivel is lehetőség lesz a közös sportolásra.

A szervezők pecsételőfüzettel is szeretnék minél több sportág kipróbálására és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a látogatókat, akik nemcsak élményeket, hanem – az ajándéksorsolásoknak köszönhetően – értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal.

 

A gyerekek a téli sportok közül a sífutást is kipróbálhatják

 

A rendezvény után, 18 órától is irány a jég! Itt már valóban profik veszik birtokba a pályát, hiszen a Vasas–Gyergyószentmiklós felnőtt jégkorongbajnokira invitálják a kedves látogatókat, a mérkőzés díjmentesen megtekinthető.

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó-rendezvény, díjmentesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. A bejárat a Jégpalota főbejárata, ahol a regisztrációs karszalag átvétele után léphetnek be az érdeklődők a rendezvényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik