Akit minden focista meg akar kapni

Vágólapra másolva!
2018.10.14. 09:50
Szakácsnak mennél egy Michelin-csillagos étterembe, vagy inkább főznél a Manchester City sztárjaira? Jonny Marsh inkább az utóbbit választotta.

Sokat gondolkodott azon Jonny Marsh, hogy a dán vagy a belga ajánlatot fogadja-e el. A fiatal brit séf tavaly állásajánlatot kapott a Noma nevű koppenhágai étteremtől, ami a világ egyik legjobb vendéglátóhelye, de Kevin de Bruynének is szüksége volt egy szakácsra.


A Manchester City belga labdarúgója tavaly karácsonykor kereste meg Jonny Marsht, hogy főzzön rá. Talán sokan a dániai álomkarriert választották volna Mars helyében, de ő nem bánta meg, hogy De Bruyne mellett döntött, azóta ugyanis több Premier League-játékosra is főz.


A játékosok a kiválasztott csomagtól és szolgáltatástól függően személyre szabott étkezési terveket kapnak – edzésnapra és meccsnapra – a szakácstól. Az alapcsomag magába foglalja a reggelit, a napközbeni snackeket és a meccs utáni harapnivalót. Marshnak vannak kiemelt ügyfelei, mint De Bruyne és Ilkay Gündogan, az ő csomagjukban a vacsora is benne van.


https://www.instagram.com/p/BmtjIqnFm-8/?hl=hu&taken-by=chef_jonnymarsh

A játékosok nyitottak Marsh utasításaira. Gündogan azonban a füstölt halaknál húzta meg a határt. A német válogatott és a Manchester City focistája nem szereti a lazacot.


Marsh nagyon menő a focisták között, ami nem csoda, hiszen kiváló munkát folytat a közösségi oldalon is. Az Instagramra folyamatosan posztolja azokat az ételeket, amelyeket a játékosoknak készít. Ez felkeltette John Terry figyelmét is.


„Azt hiszem ő volt a fordulópont a karrieremben. Kommentálta a képeimet, és írt, hogy segítsek neki az étkezésben. Nagyon nyitott volt. Terrynek sok követője van, köztük számtalan focista, aki az angol bajnokságban játszik és nagyon sok olyan is, aki külföldön.”


https://www.instagram.com/p/BcuB5Ytj5sh/?hl=hu&taken-by=chef_jonnymarsh

Marsh készíti többek között Kyle Walker, a Manchester City játékosa, Jordan Pickford, az Everton kapusa, Troy Deeney, a Watford csatára, Marouane Fellaini, a Manchester United belga sztárja és Scott Dan, a Liverpool focistája ételeit is.



„A focisták tudják, hogy ha a legmagasabb szinten akarsz játszani, akkor vigyázni kell magadra, és kell egy kis extra, hogy jobb legyél a többieknél” – jelentette ki Marsh.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik