BL: újra a Puskás Arénában lép pályára a Man. City – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.10. 11:43
null
Ismét Budapesten találkozik egymással a Manchester City és a Borussia Mönchengladbach (Fotó: Török Attila)
Az angol Manchester City és a német Borussia Mönchengladbach a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc visszavágóján is a budapesti Puskás Arénában mérkőzik meg egymással – számolt be róla a hivatalos honlapján az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).

 

Mint ismert, február 24-én, a Borussia Mönchengladbach pályaválasztása mellett találkozott egymással a két csapat a Puskás Arénában. A nyolcaddöntő első felvonását a Manchester City 2–0-ra megnyerte.

Az első mérkőzéshez hasonlóan a semleges helyszínre ezúttal is a koronavírus-járvány miatti, németországi korlátozások miatt van szükség. A pályaválasztó ezúttal az angol csapat lesz, a mérkőzést március 16-án, 21 órás kezdéssel rendezik meg Budapesten.

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a Puskás Arénában: az RB Leipzig–Liverpool (0–2) találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach–Manchester City BL-nyolcaddöntőt (0–2), valamint az Wolfsberg–Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0–4), továbbá március 10-én (azaz ma este) itt kerül sor a Liverpool–RB Leipzig nyolcaddöntő visszavágójára, illetve március 18-án a Molde–Granada El-nyolcaddöntőt is itt rendezik meg.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik