I. SZ. 2020.08.24 18:51 Frissítve: 2020.08.26 11:34

BL: játék nélkül esett ki a Slovan Bratislava – hivatalos

Az UEFA játék nélkül továbbjuttatta a feröeri Klaksvíkot a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójából, miután szerdán és pénteken sem játszották le a Slovan Bratislava elleni mérkőzést, mert a szlovák bajnok küldöttségében mindkét esetben találtak koronavírussal fertőzött személyt.

Holman Dávidék még csak meccset sem játszhattak a BL-ben (Fotó: Dömötör Csaba)


Szerdán a találkozót péntekre halasztották, az új utazó keretben csak olyan játékosok szerepelhettek, akik az első turnusban nem utaztak el Feröerre. Ám a pozsonyiaknál pénteken is találtak fertőzöttet, így nem játszották le a mérkőzést.

Az UEFA az ügyet az illetékes bizottsághoz továbbította, amely hétfőn úgy döntött, hogy játék nélkül, 3–0-s eredménnyel továbbjuttatja a feröeri bajnokot, amely a 2. fordulóban a svájci bajnok Young Boys vendégeként játszik.

A Slovan pedig az Európa-ligában folytatja, bár elnöke jelezte, fellebbez a döntés ellen, mert egyik alkalommal sem játékos adott pozitív tesztet, hanem egy stábtag.

Az európai szövetség döntött a gibraltári Lincoln Red Imps FC és a koszovói Prishtina FC párharcáról is, amelyet az Európa-liga előselejtezőjében játszottak volna a múlt héten. A találkozót kedden és szombaton sem lehetett megrendezni a vendégcsapatban előfordult koronavírusos esetek miatt, így az UEFA 3–0-s gólkülönbséggel a gibraltári együttest juttatta a következő fordulóba.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.