BL: az angolok a Wembleybe vinnék a döntőt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.07. 07:16
null
A Wembley lenne a döntő legmegfelelőbb helyszíne? (Fotó:AFP)
A keddi és a szerdai napon kiderült: két angol csapat, a Manchester City és a Chelsea játssza az idei Bajnokok Ligája-döntőt. A sajtóban egyre inkább beszédtéma, hogy másik helyszínen kellene megrendezni a nagy mérkőzést.

 

Korábban megírtuk, hogy a Sky Sports információi szerint az Aston Villa vezetősége megkereste az angol Labdarúgó-szövetséget (FA), valamint az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) is, és felajánlotta stadionját a Bajnokok Ligája-döntő helyszínének, mivel az eredetileg Isztambulba tervezett döntő megrendezése veszélybe került azzal, hogy Törökországban teljes lezárást vezettek be a magas számú, koronavírus okozta megbetegedések miatt.

Ezzel az értesüléssel ellentétben a Talksport két műsorvezetője szerint a Wembley lenne a megfelelő helyszín a BL-döntő lebonyolítására, a további megbetegedések megelőzésének érdekében.

„Valószínűleg az UEFA-nál nem nézik ezt a műsort… Néhányan talán igen, de valaki beláthatná, hogy ezt a mérkőzést a Wembleyben kell lejátszani, így a Manchester City és a Chelsea szurkolóinak esélyük lesz kilátogatni a mérkőzésre”utalt a kiutazás nehézségeire az egyik műsorvezető, Andy Goldstein.

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik