BL: A zöld-fehérek pontszerzése is benne lehet – ifj. Knézy

Vágólapra másolva!
2020.11.23. 19:47
null
Knézy el tud képzelni egy ferencvárosi pontszerzést
Huszonöt évvel édesapja után közvetíthet Fradi-meccset a Bajnokok Ligája főtábláján ifj. Knézy Jenő, aki a kedd esti Juventus–Ferencváros mérkőzés kommentátora lesz az M4 Sporton. A közszolgálati sportcsatorna munkatársa a találkozó kapcsán az m4sport.hu-nak beszélt édesapjáról, a Ferencváros jelenéről és múltjáról, saját pályájáról, és arról, hogy mit vár a keddi mérkőzéstől.

– Huszonöt évvel ezelőtt édesapja felejthetetlen kommentálásában követhettünk két FTC BL-mérkőzést is. Milyen érzésekkel készül a keddi találkozóra?

Példaként tekintek azokra a mérkőzésekre, nem jelentenek pluszterhet. Nagyon kevésszer fordul elő, hogy egy meccs olyan jól alakul, hogy a kommentátor hátradőlhet, és élvezheti, amit lát, szívből szurkolhat. Ez még apunak is ritkán adatott meg. Bízom benne, hogy most is jó összecsapást és tisztes helytállást láthatunk, pariban lesz egymással a két csapat. Nagyon büszke vagyok rá, hogy apu után 25 évvel én is közvetíthetek egy FTC-mérkőzést a Bajnokok Ligájából.

– A keddi találkozó lesz a csoportkör 4. fordulója, így a Juventus elleni hazai mérkőzésünk támpontot adhat az olaszok játékáról. Torinóban számíthatunk-e meglepetésre?

– Realista vagyok, én már egy döntetlennek is nagyon tudnék örülni. Ez akár még benne is lehet a mérkőzésben, és pontot is szerezhetnek a zöld-fehérek. Örök igazság, hogy minden mérkőzés más. Nagyon hiszek abban, hogy csak úgy lehet kimenni a pályára, hogy nyerni akar a csapat. Amióta Szerhij Rebrov irányítja az FTC-t, ez fokozottan igaz, és érződik minden játékoson a győzni akarás. Az utolsó húsz percben valóban nem nézett ki jól az első találkozó, de addig nem vallott szégyent a Ferencváros. Ott volt egy rövidzárlat, jött néhány hiba és két elkerülhető gól. Hiszem, hogy ez nem ismétlődik meg, és jóval szorosabb meccset játszhat a magyar bajnok.

A teljes beszélgetés itt olvasható el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik