BL: megérkezett Fehéroroszországba a Loki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 12:38
Megérkezett Fehéroroszországba a DVSC-Teva labdarúgócsapata, amely kedden Bajnokok Ligája-selejtezőn lép pályára a BATE ellen.

A Kulcsár Tamás és Rene Mihelic nélkül utazó debreceniek gépe a terveknek megfelelően 8.30-kor szállt fel a debreceni repülőtérről, és alig másfél órás út után landolt Minszkben – írja a dvsc.hu.A Kulcsár Tamás és Rene Mihelic nélkül utazó debreceniek gépe a terveknek megfelelően 8.30-kor szállt fel a debreceni repülőtérről, és alig másfél órás út után landolt Minszkben – írja a dvsc.hu.

A csapat már elfoglalta szálláshelyét a Renaissance Hotelben, hamarosan megebédel, majd a játékosok számára csendes pihenő következik.

A Loki magyar idő szerint 18 órakor edz a mérkőzés helyszínén, a Boriszov Arénában, előtte Kondás Elemér vezetőedző sajtótájékoztatót tart.

Az első mérkőzésen a DVSC 1–0-ra győzött hazai pályán.

A DVSC UTAZÓ KERETE
Kapusok: Nenad Novakovics, Verpecz István
Mezőnyjátékosok: Aleksandar Jovanovic, Mészáros Norbert, Máté Péter, Dusan Brkovics, Igor Morozov, Korhut Mihály, Vadnai Dániel, Bódi Ádám, Zsidai László, Varga József, Ludánszki Bence, Selim Bouadla, Szakály Péter, Ibrahima Sidibe, L’Imam Seydi, Tisza Tibor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik