BL: Casillas két bajnokit kap Ancelottitól a döntő előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.05. 10:33
Carlo Ancelotti bejelentette, hogy szerdán a Valladolid, illetve az utolsó fordulóban az Espanyol ellen is Iker Casillast állítja a kapuba. A világ- és Európa-bajnok kapus – aki ebben a szezonban még egy bajnokin sem őrizte a Real kapuját – így játékban maradhat a BL-döntő előtt.

A Marca már napokkal ezelőtt megírta, hogy a szezon során csak a Bajnokok Ligájában és a Király-kupában szóhoz jutó Casillas a BL-elődöntő és -döntő közötti 26 napos szünet miatt a bajnokságban is szerepet kaphat annak ellenére, hogy Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője az idény előtt leszögezte, a Primera División Diego López, a másik két sorozat Casillas területe lesz.A Marca már napokkal ezelőtt megírta, hogy a szezon során csak a Bajnokok Ligájában és a Király-kupában szóhoz jutó Casillas a BL-elődöntő és -döntő közötti 26 napos szünet miatt a bajnokságban is szerepet kaphat annak ellenére, hogy Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője az idény előtt leszögezte, a Primera División Diego López, a másik két sorozat Casillas területe lesz.

„Leültem a két kapussal, és mindent megbeszéltünk, megegyeztünk arról, ki mikor véd a szezon hajrájában – mondta Ancelotti. – Iker Casillas a Valladolid és az Espanyol ellen játszik, Diego López véd a Celta Vigo elleni meccsen. Én hoztam meg a döntést, nem lenne fair, ha kihagynánk a bajnoki hajrából Ikert.”

A spanyol bajnoki hajráról szóló cikkünket a három érintett csapat hátralévő programjával ide kattintva találja meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik