BL: az „ágyúsok" elismerik, hogy visszaestek a szünet után

Vágólapra másolva!
2012.09.18. 23:53
A labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a B-csoport nyitányán a francia Montpellier az angol Arsenaltól szenvedett otthon 2–1-es vereséget.

„A második félidőben nem szuperált jól a csapat – ismerte el az Arsenal védője, Thomas Vermalen. – De nem estünk azért össze, így nyerni tudtunk. A tizenegyes szerintem jogtalan volt, de meg kell néznem még egyszer az esetet. Száz százalék, hogy enyém volt a labda, bár az is lehet, hogy óvatosabbnak kellett volna lennem egy kicsit."Thomas Vermalen. – De nem estünk azért össze, így nyerni tudtunk. A tizenegyes szerintem jogtalan volt, de meg kell néznem még egyszer az esetet. Száz százalék, hogy enyém volt a labda, bár az is lehet, hogy óvatosabbnak kellett volna lennem egy kicsit."

„Nagyszerű érzés újra betalálni – mosolygott a kamerákba csapattársa, Lukas Podolski. – Szeretem az olyan helyzeteket, mint amilyenből eredményes voltam, Olivier Giroud hatalmas labdát adott. Élvezem az ilyen pillanatokat is. Ahogyan Thomas mondta, a szünet előtt voltunk jobbak, de mienk a három pont, és ez a lényeg. Természetesen van még hová fejlődnünk..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik