Atlétikai vb: Hogy fogok én ennél nagyobb tapsot kapni? – Kozák

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.08.22. 20:28
Az elődöntőbe jutó Kozák Lucának és az előfutamok után búcsúzó Tóth Annának is hatalmas energiákat adott a hazai közönség a női 100 gát futamai közben. Előbbi nem is tudta elképzelni, hogy fog nagyobb tapsot kapni az előtte bemutatott világbajnoknál. 

„Leírhatatlan érzés volt, amikor felrobbant a stadion. Ugye mellettem állt Pia Skrzyszowska, nagyon sok lengyel van, hatalmas tapsot kapott. Aztán jött a világbajnok Nia Ali, ő még nagyobb tapsot kapott. Én meg így álltam, hogy fogok én ennél nagyobb tapsot kapni? De nem is kicsivel kaptam nagyobbat” – mondta Kozák Luca a vb-n való első futása után.

Videónkban Eb-ezüstérmesünk természetesen a futásáról is beszél, illetve megszólal Tóth Anna is, aki úgy volt vele, ha itt nem futja ki magát, nem hagyja itt a szívét, lelkét, akkor hol máshol?

ATLÉTIKAI VB
NŐI 100 M GÁT
Előfutamok

1. Kendra Harrison (Egyesült Államok) 12.24 mp
2. Devynne Charlton (Bahama-szigetek) 12.44
3. Tobi Amusan (Nigéria) 12.48
...15. Kozák Luca 12.71
Kiesett:
27. Tóth Anna 12.95

32. Kerekes Gréta 13.09

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik