nemzetisport.hu
2018.05.10 16:51 Frissítve: 2018.05.10 17:12

PL: Renato Sanchesre nagyon kiakadtak a Swansea szurkolói

Nem épp a legmegfelelőbb pillanatot választotta a Bayern München jelenleg Swansea Citynél kölcsönben szereplő labdarúgója, Renato Sanches arra, hogy legújabb „üzletét” reklámozza.

 

A portugál szupertehetség szerdán közösségi oldalán jelentette be „vállalkozását”, miszerint a saját arcmására hangulatjelek készültek, s ezt hamarosan be is mutatják.Ezzel alapvetően probléma nem lenne, ám az időzítés óriási felháborodást váltott ki, Sanches együttese, a Swansea ugyanis kedden hazai pályán kikapott a Southamptontól, amivel szinte biztossá vált, hogy a kiesik a Premier League-ből.

A dühös szurkolók szerint a középpályás talán várhatott volna még kicsit, s tettéből egyértelműen kiderül, hozzáállása nem a megfelelő, ráadásul a pályán sem teljesített jól – Sanches angliai „túrája” alatt mindössze 15 mérkőzésen lépett pályára, január óta pedig combsérülése miatt egyáltalán nem is játszott.
Amikor lehetőséget kapott, akkor sem muzsikált épp fényesen: a Chelsea ellen például olyan hibája volt az Európa-bajnok portugálnak, hogy még Paul Clement menedzser sem hitt a szemének.

Renato Sanches megmozdulása, majd Paul Clement reakciója

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.