PL: Gabriel Paulista aláírt az Arsenalhoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 17:51
null
Gabriel Paulista már Arsenal-mezben (Fotó: arsenal.com)
A Villarreal után az Arsenal is bejelentette, hogy Gabriel Paulista az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatnál folytatja pályafutását. A 24 éves középhátvéd ügyletének keretében Joel Campbell az idény végéig a spanyol klubnál szerepel kölcsönben.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a napokban már elmondta, közel a megegyezés Gabrielről, akinek angliai szereplése a munkavállalási engedély kiadásánál ütközhet akadályba – a szigetországban szigorú feltételekhez kötik ezt, és a brazil még csak két éve játszik Európában.

A Villarreal után azonban az Arsenal is bejelentette, megszületett a megállapodás, így nincs akadálya annak, hogy a londoniak hamarosan bevessék a Villarreal legtöbbet foglalkoztatott védőjét (19 bajnokin lépett pályára ebben a szezonban a Primera División jelenlegi hatodik helyezettjénél).

Sajtóhírek szerint az Arsenal 15 millió eurót fizet a védőért.

A spanyol klub után az angol is bejelentette, hogy a Costa Rica-i Joel Campbell a szezon végéig a Villarrealban játszik kölcsönben. A nyári vb egyik hőse az őszi idényt az Arsenalnál töltötte, de nem tudott állandó helyet kivívni magának Arsene Wenger együttesében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik