PL: boldogtalan az MU-nál, a Bayern vele fiatalítana?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.06. 14:26
A német Bild értesülései szerint a Bayern München 2016 nyarán megpróbálja leigazolni Matteo Darmiant, a Manchester United hátvédjét.

A Bayern Münchenben jelenleg szereplő mindkét jobbhátvéd, Philipp Lahm és Rafinha is elmúlt már harminc éves, így a bajoroknak ezen a poszton vérfrissítésre lesz szüksége. A Bild szerint Matteo Darmian az első számú célpont. Bayern Münchenben jelenleg szereplő mindkét jobbhátvéd, Philipp Lahm és Rafinha is elmúlt már harminc éves, így a bajoroknak ezen a poszton vérfrissítésre lesz szüksége. A Bild szerint Matteo Darmian az első számú célpont.

A német lap továbbá megjegyzi, hogy az olasz Torinótól 12.5 millió fontért szerződtetett Darmian boldogtalan Manchesterben, bár azt nem közölték, hogy mire alapozzák állításukat.

Mint ismert, 2016 nyárán a szintén olasz Carlo Ancelotti veszi át a Bayern München irányítását, ez tovább növelheti annak az esélyét, hogy Darmian München felé veszi az irányt. Persze ebben a kérdésben először a Manchester Unitednak kell döntenie.

A 2015 nyarán igazolt 26 éves olasz négy idényre szóló szerződést írt alá a „vörös ördögökkel”, a jelenlegi szezonban 22 tétmérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik