PL: balhé a West Hamnél – Carrollt hazaküldték edzésről

Vágólapra másolva!
2018.05.01. 10:07
null
Moyes és Carroll szóváltásba keveredett, utóbbi húzta a rövidebbet (Fotó: AFP)
Áll a bál az angol élvonalbeli West Ham United labdarúgócsapatánál: egybehangzó brit sajtóhírek szerint David Moyes menedzser hazaküldte a hétfői edzésről Andy Carrollt, és a klub eljárást indított a kilencszeres válogatott támadó ellen.

 

A sztori a vasárnapi, Manchester City elleni hazai vesztes bajnokin (4–1) kezdődött, amelyen David Moyes a londoniak gyenge szereplése ellenére végig a kispadon tartotta Andy Carrollt. A második félidő közepén elhasználta mindhárom cserelehetőségét a skót menedzser, a Sky és a Telegraph pedig úgy tudja, Carroll ezt látva eltűnt a játékoskijáróban – állítólag mosdóba ment.

Moyes ezt nem nézte jó szemmel, a hétfői edzésen a beszámolók szerint heves szóváltásba keveredett Carroll-lal, majd hazaküldte a támadót. Azt még nem tudni, hogy a West Ham United megbünteti-e játékosát, de a hírek szerint belső eljárást indított ellene.

„Ez olyan dolog, amivel meg fogok birkózni. Ilyen helyzetben mindenkinek csapatjátékosnak kell lennie” – mondta David Moyes szűkszavúan az esettel kapcsolatban a Manchester City elleni meccs után.

A 29 éves csatár frusztráltsága abból ered, hogy David Moyes irányítása alatt alig-alig jut játéklehetőséghez – legutóbb január másodikán volt a kezdőcsapat tagja, akkor a West Bromwich Albion elleni bajnokit a londoniak az ő duplájával nyerték meg 2–1-re.

Carroll jövője bizonytalan lehet a Telegraph szerint, ha Moyes marad a West Ham menedzsere. A válogatott csatár szerződése jövő nyáron jár le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik