PL: a PES kiszivárogtatta, hol folytatja Willian? – kép

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.05. 11:50
null
Willian Londonon belül vált csapatot? (Fotó: AFP)
Az angol sajtóban hetek óta téma Willian esetleges klubváltása – a Chelsea szélsője iránt az FC Barcelona, az Arsenal és a tengerentúli Inter Miami is érdeklődik a hírek szerint. A Pro Evolution Soccer nevű videojáték egyik kiszivárgott promóciós videójában azonban már nem a nyugat-londoniak, hanem az Arsenal mezében bukkan fel a brazil – írja több angol portál, köztük az Evening Standard.


A The Athletic azt írja, a 32. életévét vasárnap betöltő játékos még nem döntött arról, hol folytatja, de az Arsenal ajánlata tetszik neki a legjobban Mikel Arteta vezetőedző stílusa és a technikai igazgató, Edu elképzelései miatt – ez még a többi csapathoz viszonyítva gyengébb anyagi feltételek mellett is igaz. A lap szerint az Arsenal hároméves szerződést ajánl neki, és Arteta is kifejezetten kérte a szerződtetését.

Már nem először kerül szóba a játékos az Arsenallal kapcsolatosan, de az említett három klub mellett természetesen jelenlegi csapata, a Chelsea is szeretné a soraiban tudni, és a szélsőnek arra is megvan a lehetősége, hogy maradjon jelenlegi állomáshelyén.

Az, hogy Willian végül meglépi-e ugyanazt, amit korábban David Luiz és Petr Cech – hogy csak két nevet említsünk a Chelsea-től az Arsenalhoz igazolók közül –, vagy máshol folytatja pályafutását, a következő hetekben derülhet ki.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik