D. S. B.
2023.05.25 11:34 Frissítve: 2023.05.25 14:11

PL: a holland bajnok edzője visszautasította a Tottenhamet – sajtóhír

Mint beszámoltunk róla, a Feyenoordot holland bajnoki címig vezető Arne Slotot szemelte ki új menedzserének az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur, de a hírek szerint a 44 éves szakember visszautasította az ajánlatot.

Arne Slot a hírek szerint nem lesz a Tottenham edzője és hosszabbít a Feyenoorddal (Fotó: Getty Images)

 

Mint megírtuk, a Daniel Levy által vezetett Tottenham a hírek szerint kész lett volna 10 millió fontot is fizetni a rotterdamiaknak, hogy Arne Slot legyen a londoni klub menedzsere, ám a Sky Sports most arról számolt be, hogy a szakember marad jelenlegi klubjánál, melyhez 2025 nyaráig köti szerződés.

A lap úgy tudja, hogy a Tottenham nem értett egyet a kivásárlási záradék feltételeivel, ezért nem emelt az ajánlatán, ugyanakkor arról is ír, hogy az angolok sem Slottal, sem a Feyenoorddal nem beszéltek közvetlenül.

A Sky szerint Slot arra használta fel a Tottenham érdeklődését, hogy kedvezőbb új szerződést kössön a Feyenoorddal.

„Sok pletykát hallottam arról, hogy más klubok érdeklődnek irántam. Bár hálás vagyok ezért, de azt kívánom, hogy a Feyenoordnál maradjak és folytassuk a munkát azon az úton, amelyet tavaly létrehoztunk. Nincs – és nem is volt – átigazolási beszélgetés és a vezetőséggel történt tegnapi találkozó kizárólag a hosszabbítás miatt volt” – idézi Slotot a Sky, amely szerint a Hotspur a Burnley menedzserét, Vincent Kompanyt és a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonsót is kiszemelte, de előbbi nemrég hosszabbított szerződést, utóbbi pedig múlt héten jelentette be, hogy marad a gyógyszergyáriaknál.

A Tottenham egyébként Antonio Conte menesztése után az olasz utódjától, Cristian Stellinitől is hamar elköszönt, így jelenleg a megbízott menedzser, Ryan Mason, illetve a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Luis Enrique a legesélyesebb jelölt.

2023.06.02 22:56:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A United csak tizenegyesből tudott betalálni, és ez kevés volt ahhoz, hogy megnyerje a manchesteri derbit.

2023.05.30 21:35:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ide nem jön dúsgazdag szerencselovag, hiszen arról stadionbeli felirat tanúskodik, mi a vélemény róluk errefelé: „A labdarúgás a szurkolóké, nem a sejkeké, az oligarcháké, az esélylesőké és a bankároké.”

2023.05.25 20:31:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Man. United bebiztosította magának a Bajnokok Ligája-indulást a következő idényre.

2023.05.24 23:48:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Premier League megnyerése a múlt ismeretében nem volt kihívás. A BL igen. Az legalizálná az elköltött eurószázmilliókat, akkor lehetne azt mondani, hogy a 2008-ban útjára indított arab futballprojekt végre sikeres. Bár szurkolói hovatartozástól függően alighanem sokan vitatják, de talán (vagy legfeljebb?) akkor lehet elkezdeni leszámolni az első és második számú manchesteri csapat kitételével.

2023.05.21 15:35:48

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Julián Álvarez korai gólja döntött a nem túl nagy iramú mérkőzésen.