Önbizalomtól duzzadó csatárral erősített a Juventus

Vágólapra másolva!
2012.08.31. 19:01
null
Bendtner a Juventusnál folytatja (Fotó: juventus.com)
Több angol középcsapat mellett Olaszországból az Inter, Milan, Juventus hármas szerette volna kölcsönvenni az Arsenal dán támadóját, Nicklas Bendtnert. Nos, végül a Juventus tehette meg ezt: a torinói csapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy ebben az idényben kölcsönben őket erősíti a csatár.

A 24 esztendős futballista, aki a vizsgálatok szerint a maximálisnál is nagyobb önbizalommal rendelkezik, még 2004-ben érkezett az Arsenalhoz, 250 ezer euróért. Arsene Wenger felfedezettje azonban nem tudott húzóemberré válni az ágyúsoknál", ezért is került előbb a Birmingham Cityhez, majd a Sunderlandhez kölcsönbe.

A nyáron utóbbi gárdától tért vissza, nem is rossz idénnyel a háta mögött, és bár Robin van Persie távozott, de érkezett a sorba elé Lukas Podolski és Olivier Giroud is. Az említett olasz csapatok mellett a Celta Vigo és a Galatasaray is vitte volna a nyáron, végül a Van Persie-ről és Dimitar Berbatovról is lemaradó Juventushoz került kölcsönbe egy évre, hatmillió euró körüli vételi opcióval.

„Meg akarom mutatni itt, mire is vagyok képes, azt szeretném, ha abszolúte a legszebb arcomat látnák, ezért jöttem ide. Egészen biztos vagyok abban, hogy így is lesz" – írta egy közösségi oldalon Bendtner, aki nem sokkal ezelőtt esett át az orvosi vizsgálatokon.

Nem tudni, folytatja-e „csatárvadászatát" a torinói csapat, hiszen a hírek szerint az átigazolási hajrában Fernando Llorente, Edin Dzeko és Sztevan Jovetics klubjaival, ügynökeivel is forrón tartják azt a bizonyos vonalat.

BENDTNER EDDIGI PÁLYAFUTÁSÁNAK TÍZ LEGSZEBB GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik