MU: 250 millió eurós fizetéssel csábítanák CR-t Szaúd-Arábiába – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 09:36
null
Cristiano Ronaldót óriási fizetéssel csábítanák Szaúd-Arábiába (Fotó: Getty Images)
Egy meg nem nevezett szaúdi klub 250 millió eurót fizetne két évre a Manchester United portugál világklasszisának, Cristiano Ronaldónak – írja a CNN Portugal.


A portugál honlap szerint az egyik szaúdi klub 30 millió eurót fizetne a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért – ez több, mint amennyiért a manchesteriek megszerezték a klasszis támadót a Juventustól.

Amennyiben C. Ronaldo igent mond az ajánlatra, két idény alatt összesen 250 millió eurót keresne az ázsiai országban.


A napokban Fabrizio Romano átigazolási gurura hivatkozva beszámoltunk arról, hogy bár CR távollétének hivatalos magyarázatában tényleg „családi okok” szerepelnek, a portugál labdarúgó és ügynöke valójában a klubváltást készíti elő – korábban többször is összeboronálták a 37 éves csatárt és a Bayern Münchent, ám a német klub szinte azonnal cáfolta a pletykákat.

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag határozottan kijelentette, Cristiano Ronaldo nem eladó.

„Jelenleg nincs velünk, aminek személyes okai vannak – idézi a klubhonlap Erik ten Hag menedzser hétfőn, a csapat bangkoki sajtótájékoztatóján elhangzott szavait. – Ettől függetlenül Cristiano Ronaldo szerepel a következő idényre készített terveinkben, ez a lényeg. Már várom, hogy együtt dolgozhassunk.”

FRISSÍTÉS (12.15)

Sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo már reagált is a szaúdiak ajánlatára – a 250 millió eurós fizetés sem érdekli, továbbra is topligában szeretne futballozni.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik